Test event

31/07/2018

Reasult organiseert op donderdag 7 juni een lunchsessie op de PROVADA over ‘Vesteda Verbetert’ in samenwerking met Frits Vervoort, CFO Vesteda en Patrick Burger, regiomanager Zuid-West.

 

 

Lunchsessie ‘Vesteda Verbetert’

In de sessie ‘Vesteda verbetert’ nemen Frits Vervoort (CFO Vesteda) en Patrick Burger, regiomanager Vesteda u mee in de veranderende Vesteda organisatie naar een High Performance Organization. Zij vertellen meer over de verandering die Vesteda doormaakt, de oorzaak en de gevolgen.

Een ‘High Performance’-Organisatie is een organisatie die significant betere resultaten behaalt dan vergelijkbare organisaties, gedurende een langere periode, door zich op een gedisciplineerde manier te concentreren op datgene wat echt belangrijk is voor de organisatie. Frits Vervoort en Patrick Burger geven een tijdslijn aan met verbeteringen die er al gedaan zijn, de metingen die ze continue doen en welke veranderingen nog staan te wachten.

Door Frits Vervoort, CFO. 

Patrick Burger, regiomanager Zuid-West. 

 

 

De sessie is alleen toegankelijk voor genodigden.

Bezoek onze stand (nummer 1246) voor meer informatie en of gewoon overheerlijke een kop koffie. Wilt u een afspraak maken of een sessie bijwonen?

Wilt u een afspraak maken of een sessie bijwonen?

Stuur dan een mail naar marketing@reasult.com

We zien u graag!

« Back to overview

Share